Tervezéskor az ügyfél célközönsége, vásárlóköre figyelmének felkeltése a cél. Attól jó egy arculatterv, ha bárki ránéz és egyből eszébe jut róla egy termék vagy szolgáltatás.
Meg van az oldal címe? Szabad a domain név? Mi elintézzük a gyors foglalást, hozzá tárhelyet és e-mail címeket.
Internetes értékesítés, online fizetés, készletfigyelés, automata rendelés és kiszállítás. Az interneten bármit el lehet adni.
Személyre szabott hírlevélküldő és adatbázis kezelő szolgáltatás.
Cégünk szoros kapcsolatban áll a 2BVIZUÁL mozgóképes csapatával, akiknek komoly tapasztalata van termék-, rendezvény-, esküvői- és modellfotózás területén is.
Az elkészült weboldalak kiszolgálására egy folyamatosan elérhető, állandó Internet kapcsolattal rendelkező szerver, az internetes terminológia szerint: host üzembeállítása szükséges. Mi ebben is segítünk.
Névjegykártyák, brossúrák, szórólapok, katalógusok, megállítótáblák, cégérek készítése. A tervezéstől a nyomdai munkákig felügyelünk és koordinálunk minden lépést.
Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt tervezünk, készítünk, karbantartunk és felfuttatunk közösségi oldalakat.
Nem szeretjük ha egy Pizzériának túlsúlyos, kopasz, bajszos, olasz, férfi van a logójában.
Segítünk bármilyen jellegű kampány megtervezésében és elindításában.
Online fizetési szolgáltatás, amely segítségével többféle elektronikus fizetési megoldást kínálhat webáruházában. Partnerünk a BIG FISH Payment Gateway.

SEO

A készülő weboldalak tartalmát úgy alakítjuk, hogy az a keresési találatokban minél előbb szerepeljen.
Egyedi weboldal tartalmak és blogolás megadott szakmai keretek vagy egyéni kutatás alapján. Tartalom alapú online marketing megoldások.
Egy cég beindításához gyakran több kell egy logónál vagy egy weboldalnál. Segítséget nyújtunk cégeknek és magánszemélyeknek, hogy termékeik, szolgáltatásaik eljussanak megfelelő célközönségükhöz.
Felhasználói felület design elemeinek tervezése, kommunikációs hatékonyságnövelés a felhasználó és a weboldal között. Felhasználói élmény, a látogató benyomásainak vizsgálata.
A 2BVIZUÁL mozgóképes csapata 2012 óta számos reklám-, zene- és hangulat klippet forgatott már. Eddigi munkáikból ízelitőt youtube csatornájukon lehet megtekinteni, melyet az oldal alján lévő youtube linkre kattintve könnyen elérhet.
Internetes elemzések és jelentések, a weboldal látogatóiról és felhasználói szokásokról.
Napról napra egyre nagyobb teret hódit az online vásárlás. Több éves tapasztalatunk e téren, képessé tesz minket bármilyen rendszerű webáruház létrehozására.
Tervezés során az ügyfél igényeit tartjuk a legfontosabbnak. Ezek az igények döntik el, hogy egy oldal sötét lesz vagy világos, minimál skandináv, vagy éppen klasszikus.
Megkereséseinkben leggyakrabban előforduló kifejezés a weboldal fejlesztés. Ezt már minden ügyfelünk jól ismeri.