Kata
Koklács Kata

Ügyvezető igazgató

2002 óta olyan weboldalak tervezésében és felfuttatásában dolgozott, mint a Biztositas.hu, Bortarsasag.hu, Koponyeg.hu, Olcsobbat.hu. PM-ként több weboldalt menedzselt a Kirowski-nál és a BIG FISH-nél. 2010-ben többed magával indította útjára első startupját, melyet 2013-ban sikeresen értékesítettek. 2014-ben hozta létre első önálló webshopját - a Wine&Go-t - amely indulása után 8 hónappal szakmai zsűri előtt 1. helyezettet ért el Kereskedelmi kategóriában. kata@colorandcode.hu

Dorka
Csiger Dorka

Marketing

Közgazdász szakon, idegenforgalmi szakirányon szerezte az alap diplomát, majd marketing mesterképzésen tanult tovább. Néhány év szállodamarketingben és értékesítésben szerzett tapasztalat után, az online marketing tágabb világában találta meg önmagát, először a közösségi média területén, majd főként a tartalommarketing, szövegírás rejtelmeiben.

Dénes
Nagy Dénes

Full stack developer

Próbált lépést tartani a web gyorsan változó világával, így időközben több technológiában is elmélyedt. Ennek köszönhetően frontend és backend fejlesztésben egyaránt otthonosan mozog. Elkötelezett híve a nyílt forrású megoldásoknak, így munkavégzése során is ezeket alkalmazza.

Bence
Fajcsák Bence

CG, Designer

Képzőművészeti osztályban érettségizett. Biológus/ökológusként diplomázott. Kezdetben természetfotózással és természetfilmezéssel foglalkozott majd tévézéssel, filmezéssel, videóeffektezéssel, kompozit animációkkal, 3D animációkkal és a végén mindennel, ami computer grafika.

Bence
Juhász Benedek

SEO, UX - UI designer

Az informatika világában elmélyülve vált a webes analitika elszánt elemzőjévé, ebben látva a vállalkozásfejlesztés és marketing kulcsát és jövőjét. Ebből kiindulva kezdett el foglalkozni a UI és UX design szakma megoldásaival és gyakorlati alkalmazásával.