Kata
Koklács Kata

Ügyvezető igazgató

2002 óta olyan weboldalak tervezésében és felfuttatásában dolgozott, mint a Biztositas.hu, Bortarsasag.hu, Koponyeg.hu, Olcsobbat.hu. PM-ként több weboldalt menedzselt a Kirowski-nál és a BIG FISH-nél. 2010-ben többed magával indította útjára első startupját, melyet 2013-ban sikeresen értékesítettek. 2014-ben hozta létre első önálló webshopját - a Wine&Go-t - amely indulása után 8 hónappal szakmai zsűri előtt 1. helyezettet ért el Kereskedelmi kategóriában. kata@colorandcode.hu

Dénes
Nagy Dénes

Full stack developer

Egy évtizede kezdett weblapokkal foglalkozni. Próbált lépést tartani a web gyorsan változó világával, így időközben több technológiában is elmélyedt. Ennek köszönhetően frontend és backend fejlesztésben egyaránt otthonosan mozog. Elkötelezett híve a nyílt forrású megoldásoknak, így munkavégzése során is ezeket alkalmazza.

Bence
Fajcsák Bence

CG, Designer

Képzőművészeti osztályban érettségizett. Biológus/ökológusként diplomázott. Kezdetben természetfotózással és természetfilmezéssel foglalkozott majd tévézéssel, filmezéssel, videóeffektezéssel, kompozit animációkkal, 3D animációkkal és a végén mindennel, ami computer grafika.

Adel
TÓTH ADÉL

Marketing és pénzügyi asszisztens

2004-ben már a közgazdasági egyetem alatt elkezdett dolgozni a Diageo-nál. Végigjárva a ranglétrát, 2015 júliusi távozásakor fő felelősségi köre volt az SAP és az országonként eltérő számviteli sajátosságok illesztésével kialakitani és a cégcsoporton belül betartatni globális pénzügyi, számviteli és konszolidációs folyamatokat. 2015 februárjában saját lábra állt és a Wine and Go Kft társtulajdonosaként a magyar számviteli és pénzügyi sajátosságok illetve a vendéglátás terén bővitette ismereteit. Független tanácsadóként kisvállalati controlling területen is dolgozik.